Skip to main content

O Vinariji Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan je svoj put započela 2008. godine kada se, objedinjujući  specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja sa najsavremenijom francuskom tehnologijom, uputila ka jasnom cilju da proizvodi vina vrhunskog kvaliteta koja nose pečat podneblja s kog dolaze.

Usidrena u moru svojih vinograda na istočnoj obali jezera Palić, na samom severu Srbije, Vinarija je izgrađena u stilu secesije, karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića i obližnjeg grada Subotice.

Veličanstveno zdanje Vinarije koje jasno upućuje na gotovo nezaobilazan spoj vina i umetnosti dostojno je utočište sve poznatijeg i priznatijeg vina, ali i dobar domaćin za sve koji požele da vide i dožive gde se i kako ono rađa.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Za sve informacije o vinskim  turama posetite www.vinarijazvonkobogdan.com

Venčanja i proslave

Veličanstveno zdanje Vinarije Zvonko Bogdan privlači mnoge da svoj poseban dan provedu upravo na ovom mestu, a svoje zvanice ugoste u jedinstvenom ambijentu.

Prelepa panorama koja se pruža preko vinograda oduševiće sve posetioce željne uživanja, i prosto učiniti da upamte taj momenat još dugo vremena.

Mi u Vinariji Zvonko Bogdan težimo ka izuzetno personalizovanoj usluzi te shodno tome vodimo računa o svakom, do detalja razrađenom, specifičnom zahtevu naših gostiju. U skladu sa tim formiramo ponudu  koja će Vaš dan učiniti još više posebnim a Vaše goste ostaviti bez daha.

Raspolažemo sa: 

  • Svečanom salom kapaciteta 220 mesta,
  • Klub salom kapaciteta 60 mesta.

Korporativni događaji

Organizovanje korporativnog događaja u jednom autentičnom ambijentu, oduševiće Vaše goste, poslovne partnere i zaposlene. Kombinacija pozitivne atmosfere sa vrhunskim vinom i ukusnom hranom garantuje poslovni uspeh i osnažuje partnerstva.

Multifunkcionalnost prostora pruža mogućnost organizovanja korporativnih proslava, ali i sastanaka, konferencija, seminara i drugih poslovnih skupova.

Raspolažemo sa:

  • Svečanom salom kapaciteta 220 mesta,
  • Klub salom kapaciteta 60 mesta,
  • Salom za sastanke kapaciteta 30 mesta.

Lux sala

Za istinske ljubitelje vina i ukusne hrane pripremili smo kutak koji će ih očarati. “Lux sala" može da ugosti do 12 zvanica, prostor je elegantan i garantuje privatnost za sve goste. "Lux sala" pogodna je za organizaciju sastanaka menadžment timova, ili hedoniste željne uživanja u vrhunskom vinu i našim specijalitetima. Prilikom izlaska na balkon, gosti uz čašu vina imaju prilike da uživaju u nezaboravnom pogledu koji se pruža preko vinograda. 

Gastro doživljaj

Specijaliteti koje s ljubavlju i velikom posvećenošću pripremamo gravitiraju ka internacionalnoj kuhinji, sa pečatom naših kuvara. Jedinstvena jela koja možete probati odlikuje punoća ukusa, a u kombinaciji sa našim vinima stvaraju nezaboravan utisak posete Vinariji Zvonko Bogdan.